InfoGiurgiu
Dan MotreanuStiri Giurgiu

800 de tineri din toate țările UE participă la Bruxelles la „Săptămâna Tineretului”

800 de tineri din toate țările UE participă la Bruxelles la „Săptămâna Tineretului” organizată de Grupului PPE, în perioada 4-7 septembrie.
Un grup de 15 tineri din TNL Giurgiu participă la acest eveniment. M-am întâlnit cu ei și am discutat despre importanța apartenenței României la UE.
ℹ Fondurile europene pe care le-a absorbit România sunt de trei ori mai mari față de contribuția la bugetul UE. Uniunea Europeană înseamnă solidaritate și un efort permanent de reducere a decalajelor dintre zonele mai dezvoltate și mai puțin dezvoltate.
ℹ Trebuie să creștem absorbția de fonduri europene cu oameni mai bine pregătiți și cu o birocrație simplificată. Doresc ca tinerii să se implice mai mult în proiecte care au legătură cu UE, doresc să organizam intruniri comune mai des.
ℹ La nivelul UE avem un vot in toate structurile de decizie. În Parlamentul European suntem a șasea cea mai mare delegație, la nivelul executivului avem un comisar european. Este bine să ne reamintim toate aceste adevăruri, atunci când se lansează minciuni despre o presupusă marginalizare a României în UE.

Postari asemanatoare

Zece străzi și două parcări pavate în Florești Stoenești

DanaD

Școli noi în satele Florești și Palanca, renovare generală a școlii de la Stoenești

DanaD

Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, scurt bilanț

DanaD

Lasa un comentariu