InfoGiurgiu
Oinacu

Fabian ȚÎRCĂ, primarul comunei Oinacu: „Doar împreună putem face minuni!”

Sub sloganul „Împreună pentru o comună curată!”, vineri, 24 martie, în comuna Oinacu s-a dat startul curățeniei de primăvară, start dat de primarul PNL Fabian Țîrcă, alături de colegi din Primărie și de consilieri locali.

În acțiune au fost implicați, alături de aproximativ 70 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Oinacu, și directorul unității de învățământ, Mădălina Oprișan, precum și profesori ai școlii. Nu s-au dat în lături de la acțiunea de ecologizare nici pastorul Mihai Papadopol (pastor al bisericilor adventiste din comună) și membrii comunității adventiste, care au muncit umăr la umăr cu cei patru preoți ortodocși din comună (Cătălin Tatu, Stelian Duțu, Ionuț Voinea, Cosmin Țăranu) și cu zecile de locuitori ai comunei, cu toții înțelegând că o comună curată este, în mod cert, o comună frumoasă! Din echipa de vineri nu au lipsit nici cei doi medici din comună (dr. Tudor Oleg și dr. Adriana Zamfir). De asemenea, la buna desfășurare a acțiunii am primit sprijin de la polițiștii din comună, conduși de șeful de post Manuel Mavrodineanu.

Alături de toți cei amintiți, am dorit, în primul rând, să atrag atenția asupra faptului că trebuie să avem grijă de comuna noastră, de mediul înconjurător. Așa cum am spus mereu, importantă este unitatea, în toate acțiunile, și nu doar acum, la această acțiune de ecologizare a comunei Oinacu. Numai împreună putem face lucruri mari, benefice pentru localitatea noastră. Cu siguranță, ceea ce s-a întâmplat azi în Oinacu nu va fi un eveniment singular, ci va fi permanentizat.

Și, cum unirea face puterea, am demonstrat că, uniți, în echipă, suntem puternici și putem face lucruri minunate în comună.

Le mulțumesc tuturor participanților la acțiunea noastră de astăzi, dar în special copiilor, pentru implicarea lor în viața comunității. Am dovedit, cu toții, astăzi, că indiferent de statutul social, de religie, de vârstă, ne dorim o schimbare, ne dorim o comună curată și frumoasă!, a precizat edilul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, după încheierea acțiunii de ecologizare din comună.

Postari asemanatoare

Promisiuni indeplinite: La Oinacu, multumita primarului Fabian Tirca, va exista în curând rețea de canalizare!

DanaD

Sume importante pentru două proiecte valoroase la Oinacu

DanaD

Peste o sută de arbori au fost plantați de giurgiuveni, pe marginea DJ 507 Giurgiu – Oinacu

DanaD

Lasa un comentariu