InfoGiurgiu
Vedea

Gaze naturale pentru Vedea, Malu și Slobozia

Toma Petcu, senator PNL de Giurgiu anunță pe contul personal de socializare că 3 comune din județul Giurgiu vor avea gaze naturale:

„Astăzi s-a semnat contractul de execuție lucrări și distribuție gaze naturale, în cadrul proiectului ”Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Slobozia, Malu și Vedea, satele aparținătoare Slobozia, Malu și Vedea”.

Proiectul este început acum 3 ani de zile și am lucrat pentru implementarea lui împreună cu Eugen Șoavă, președintele ADI, Mirel Jantea, primarul comunei Malu, Țaga Marian, primarul comunei Vedea și Florin Gheonu, primarul comunei Slobozia.

Este o dovadă că promisiunile noastre devin realitate! Prin această investiție, în valoare totală de 10 milioane euro, peste 3.000 de gospodării vor beneficia de gaze naturale. Finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și derulat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, proiectul aparține Asociației ”ADI Înființare distribuție gaze naturale în comunele Slobozia, Malu și Vedea”.

Această investiție din fonduri europene va spori condițiile de viață pentru localnicii din cele trei localități și va aduce dezvoltare economică.

Proiectul va demara în luna iulie a acestui an, urmând a se finaliza anul viitor.

Salut inițiativa primarilor din cele trei localități, a căror asociere este un exemplu de bună practică pentru toți aleșii din județul Giurgiu.”

Postari asemanatoare

Țaga Marian, primarul comunei Vedea a primit colindători

DanaD

Țaga Marian, primarul comunei Vedea, replică acidă

DanaD

CUPA PRIETENIEI LA FOTBAL ÎN VEDEA

DanaD

Lasa un comentariu