InfoGiurgiu
Oinacu

Peste o sută de arbori au fost plantați de giurgiuveni, pe marginea DJ 507 Giurgiu – Oinacu

Aproape o sută de copii de la trei școli din municipiu (Școala Gimnazială nr. 1, Școala cu clasele I – VIII Nr. 4 „Mihai Eminescu” și Școala cu clasele I – VIII „ Acad. Marin Voiculescu” Nr. 8 din municipiu) , câteva zeci de tineri și doi adulți din centrele DGASPC Giurgiu au participat sâmbătă, 22 aprilie, la acțiunea demarată de Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și pentru Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, prilejuită de Ziua Internațională a Pământului.

Campania de plantare de arbori pe marginea drumurilor județene a demarat cu DJ 507 Giurgiu – DN5 – Oinacu, peste 150 de arbori din specia platan și plop negru fiind plantați pe acostamentul drumului, în cadrul acțiunii Plantează un copac, salvează un viitor.

Alături de copiii prezenți la acțiune, doi adulți din centrele rezidențiale ale DGASPC Giurgiu, Gabi și Cosmin, și-au manifestat dorința ca, alături de președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, să participe la acțiunea de plantare de pomi pe marginea DJ 507.

Postari asemanatoare

Promisiuni indeplinite: La Oinacu, multumita primarului Fabian Tirca, va exista în curând rețea de canalizare!

DanaD

Sume importante pentru două proiecte valoroase la Oinacu

DanaD

Fabian ȚÎRCĂ, primarul comunei Oinacu: „Doar împreună putem face minuni!”

DanaD

Lasa un comentariu