InfoGiurgiu
Oinacu

Promisiuni indeplinite: La Oinacu, multumita primarului Fabian Tirca, va exista în curând rețea de canalizare!

Încă de la instalarea sa în funcția de primar, Fabian ȚÎRCĂ a promis, celor peste 2000 de locuitori ai comunei, condiții mai bune de viață. Printre acestea, una dintre promisiuni era legată de realizarea unei rețele de canalizare în comună.

Acest „vis” (până de curând) al locuitorilor din comuna Oinacu a devenit, de marți, 23 mai, realitate, odată cu semnarea, de către primarul Fabian Țîrcă, a contractului de finanțare în valoare de peste 33 de milioane de euro, a proiectului legat de această investiție.

„Ieri, la Ministerul Dezvoltării, împreună cu președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, și cu colegul meu Marin Ghidănac, primarul comunei Roata de Jos, am semnat contractele de finanațare pentru înființarea de rețele de canalizare în comunele Oinacu și Roata de Jos, proiecte realizate pe Programul Național de Investiții ANGHEL SALIGNY”, spunea primarul Fabian Țîrcă, la doar câteva ore de la semnarea contractului de finanțare.

În aceste condiții, în scurt timp vor demara lucrările acestei investiții, care era dorită de multă vreme de comunitate. Comuna Oinacu se află, astfel, într-un proces accelerat de dezvoltare, iar promisiunile făcute de edilul Fabian Țîrcă la preluarea mandatului devin realitate.

„Îi mulțumesc domnului președinte PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru sprijinul și susținerea acordate în dezvoltarea comunei Oinacu”, mai preciza primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, în încheierea discuției.

Totodată, s-a semnat și contractul de finanțare pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Oinacu, proiect finanțat prin Administrația Fondului de Mediu (AFM).

Postari asemanatoare

Sume importante pentru două proiecte valoroase la Oinacu

DanaD

Peste o sută de arbori au fost plantați de giurgiuveni, pe marginea DJ 507 Giurgiu – Oinacu

DanaD

Fabian ȚÎRCĂ, primarul comunei Oinacu: „Doar împreună putem face minuni!”

DanaD

Lasa un comentariu