InfoGiurgiu
Săbăreni

Săbăreni – Controale medicale GRATUITE pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – SCCUT

Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – SCCUT la Primăria Săbăreni

În data de 27.03.2023 între orele 9.30 si 16.30 femeile cu vârste cuprinse între 24 și 64 de ani din Săbăreni, Județul Giurgiu, sunt așteptate pentru control grstuit de cancer de col uterin la un cabinet medical mobil dotat cu aparatură modernă, control ce se va desfășura la Primăria Săbăreni.

Primăria Săbăreni în parteneriat cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ‘Alessandrescu-Rusescu” București în si cu Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: Filia (Partener 1), Fundația Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură (Partener 2) și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătăte Sastipen (Parteneri 3) , implementează în Regiunea Sud Muntenia proiectul „Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – SCCUT” Contract nr. POCI)/ 759/4/9/136812, cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei.

Prezentul proiect propune prin activitățile implementate, creșterea accesului la servicii durabile și de înaltă calitate, oferite gratuit, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general.

Postari asemanatoare

Spectacol de colinde la Săbăreni

DanaD

Întâlnire de lucru între Primăria Săbăreni și oficialitățile orașului Ivanovo din Republica Bulgaria

DanaD

Comunicat de presă Primăria Săbăreni

DanaD

Lasa un comentariu