InfoGiurgiu
Oinacu

Sume importante pentru două proiecte valoroase la Oinacu

Așa cum a promis la debutul mandatului său, primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, s-a preocupat și se preocupă de creșterea nivelului de trai al locuitorilor comunei. În acest sens, cu fonduri din Programul Național ANGHEL SALIGNY, urmează să se realizeze, în comună, o rețea de canalizare, atât de necesară. Rețeaua vizează satele componente ale comunei: Oinacu, Braniștea și Comasca. Proiectul a fost câștigat recent, a fost semnat deja contractul de finanțare, astfel că, în scurt timp, vor începe lucrările de execuție.

Pe de altă parte, cu fonduri PNRR, o altă prioritate a primarului Fabian Țîrcă devine realitate: dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Generale nr. 1 din Oinacu.

„Aceste două proiecte, cel legat de canalizare, precum și cel de dotare și modernizare a școlilor din comuna noastră, sunt două proiecte extrem de importante, cu o valoare foarte mare, atât din punct de vedere al sumelor ce vor fi alocate, cât mai ales din punctul de vedere al rezultatelor ce vor apărea după implementarea proiectelor. Am spus-o mereu, atât educația, cât și confortul cetățenilor din comuna Oinacu, au fost și sunt prioritare pentru mine, încă din prima zi a mandatului de primar. Desigur, nu ne vom opri aici, mai avem și alte proiecte importante, aflate în implementare sau în diferite faze de execuție, proiecte despre care vom vorbi în curând”, a declarat primarul Fabian Țîrcă, la scurt timp după anunțul oficial al finanțării celor două proiecte.19

Postari asemanatoare

Promisiuni indeplinite: La Oinacu, multumita primarului Fabian Tirca, va exista în curând rețea de canalizare!

DanaD

Peste o sută de arbori au fost plantați de giurgiuveni, pe marginea DJ 507 Giurgiu – Oinacu

DanaD

Fabian ȚÎRCĂ, primarul comunei Oinacu: „Doar împreună putem face minuni!”

DanaD

Lasa un comentariu