InfoGiurgiu
Stiri GiurgiuVedea

Țaga Marian, primarul comunei Vedea, replică acidă

Țaga Marian, primarul comunei Vedea dă o replică acidă președintelui PSD Vedea în urma unor atacuri nefondate.

Iată postarea pe contul de socializare al primarului:

D-lui președinte PSD Vedea care este indignat de faptul că abia la data de 16.08.2023 s-a luat decizia cu MAJORITATE de voturi de a închiria containere în vederea relocării elevilor pe perioada efectuării lucrărilor de CONSOLIDARE, RENOVARE SI EXTINDERE (nu asa cum arata dânsul de renovare) a Școlii Apostol Arsache Vedea.
În OUG 57/2019 art.129 alin.2 lit. d coroborat cu alin. 7 lit. a se precizează că: în exercitarea atribuțiilor CONSILIUL LOCAL asigură cadrul necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes local, privind educația.
Reamintesc d-lui președinte PSD Vedea ca este MEMBRU al consiliului local și până la acea dată nu s-a arătat deloc interesat de soarta elevilor, nu a inițiat nici un proiect de hotărâre pe ordinea de zi și nici măcar nu a deschis acest subiect la sectiunea „diverse” deși era mai mult decât îndreptățit!
Menționez că până la acea dată (16.08.2023) am încercat sa identific cea mai bună soluție pentru siguranța elevilor, renovarea „Școlii Japca” neîndeplinind condițiile, având în vedere faptul că sunt doar 2 săli de clasă, fiind necesare un nr minim de 7 clase după cum urmeaza: 2 grupe preșcolar, 5 clase ciclu primar, și 4 clase ciclu gimnazial(acestea din urmă putându-și desfășura activitatea după terminarea cursurilor ciclului primar). Grădinița din centru iese din discuție deoarece s-a luat cu mult timp în urmă decizia relocării elevilor din motive de siguranță.
Faptul ca lucrările înaintează în pofida reclamațiilor, chemării televiziunilor, și a multor altora dovedește cât sunteți de îngrijorat!
Cursurile vor începe în programul stabilit cu ajutorul nostru, al celor care am făcut posibilă mutarea mobilierului și a tuturor celorlalte materiale auxiliare, moment la care apropo nu prea v-am văzut la fel de implicat și interesat!
Atașez câteva fotografii ca să se înțeleagă amploarea acestui proiect.

Postari asemanatoare

Zece străzi și două parcări pavate în Florești Stoenești

DanaD

Școli noi în satele Florești și Palanca, renovare generală a școlii de la Stoenești

DanaD

Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, scurt bilanț

DanaD

Lasa un comentariu