InfoGiurgiu
Vedea

ZIUA NAȚIONALĂ A LECTURII ÎN COMUNA VEDEA

În data de 15 februarie, de Ziua Națională a Lecturii, primarul liberal al comunei Vedea, Țaga Marian, împreună cu organizația femeilor liberale județene, au donat pentru biblioteca școlii „Apostol Arsache” din comuna Vedea circa 100 de volume – oferite drept sponsorizare de Editura Litera, volume cu un conținut destinat celor mai mici cititori. Școala din localitate fiind condusă de director Daniela Tudor, a marcat Ziua Națională a Lecturii cu o parte a elevilor din clasele I – IV.

Ziua a început cu lecturarea unei fabule, după care micuții au ascultat prezentări despre cel mai iubit autor în școala lor, Ion Creangă, dar au și participat la un concurs „Creangă și copilăria”.Cele patru echipe, a câte cinci elevi fiecare, au fost recompensate cu medalii, diplome și cadouri.

Declarația primarului Țaga Marian în fața celor aproximativ 30 de copii prezenți la celebrarea Zilei Naționale a Lecturii: „Vă felicit, ați fost la înălțime, și sper ca data viitoare să avem o sală care să ne permită participarea unui număr mai mare de copii. Vă mulțumim pentru sprijin, iar noi, primăria, conducerea școlii, facem toate eforturile ca celor mici să nu le lipsească nimic”.

Postari asemanatoare

Țaga Marian, primarul comunei Vedea a primit colindători

DanaD

Țaga Marian, primarul comunei Vedea, replică acidă

DanaD

Gaze naturale pentru Vedea, Malu și Slobozia

DanaD

Lasa un comentariu