InfoGiurgiu
Municipiul GiurgiuStiri Giurgiu

Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, scurt bilanț

Un scurt bilanț…

Am arătat giurgiuvenilor că în 3 ani și 5 luni de mandat, am făcut mult mai multe decât fostul primar, chiar dacă în primii 2 ani de mandat am avut executări silite de la firma de salubritate, constructori, plăți restante la ajutoarele sociale și lista poate continua.

Am trecut și de perioada pandemică și postpandemică, am gestionat cu succes tranzitul refugiaților din Ucraina, am trecut și peste criza majorărilor de prețuri la energie, materiale de construcții etc.

Cu toate acestea, am reușit să elimin blocajele, iar acum primăria Giurgiu nu mai are nicio datorie, decât facturile curente.

Am gândit tot timpul în perspectivă și după o analiză financiară, a rezultat faptul că trebuie eliminate contractele de prestări servicii și capitalizate societățile din subordinea Consiliului Local.

Astfel, din al doilea an de mandat am început achiziția de utilaje pentru cele trei societăți, Giurgiu Servicii Publice, Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Construcții Edilitare.

Au fost achiziționate, un miniîncărcător frontal BobCat echipat cu cupă de încărcare și freză de asfalt, un cilindru compactor de 1,8 tone, un dispersor de emulsie pentru asfalt, o platformă PRB, o pompă de reciclare a apei, drujbe, un tocător de crengi, un tractor pentru tuns gazon, motocoase, un generator de curent, un aparat pentru tuns gardul viu, un aspirator cu tocător, o platformă pentru lucrul la înălțime, o autoutilitară basculabilă, o mașină de săpat șanțuri, un utilaj multifuncțional UNIMOG, o sărăriță pentru deszăpezire și o automăturătoare stradală.

👍Achizițiile vor continua, pentru că numai în acest fel putem vorbi despre economie la bugetul local.”

– Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu

 

Postari asemanatoare

Școli noi în satele Florești și Palanca, renovare generală a școlii de la Stoenești

DanaD

Florești-Stoenești, capitală culturală a județului Giurgiu

DanaD

Fonduri europene de 500.000 euro la Florești Stoenești

DanaD

Lasa un comentariu