InfoGiurgiu
Florești-StoeneștiStiri Giurgiu

Florești-Stoenești, capitală culturală a județului Giurgiu

„Florești-Stoenești,capitală culturală a județului Giurgiu

🎨Joi,7 martie la Centrul Cultural-pastoral „Gavril Drugănescu” a avut loc expoziția memorabilă: „Străluciri Vegetale”

Sub semnătura talentatei artiste Petra Serbăbescu-Tănase, expoziția de artă decorativă „Străluciri Vegetale” a captat inimile celor prezenți, oferind o incursiune fascinantă în lumea imaginativă a formelor și culorilor.

Printre distinșii oaspeți s-au numărat oficialități ale județului Giurgiu, precum domnul Dumitru Beianu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, și viceprimarul orașului Giurgiu,domnul Ionel Muscalu, care a onorat comuna Florești-Stoenești cu titlul de „Capitală Culturală a Județului Giurgiu”.

Și pentru că muzica se îmbină perfect cu arta,domnul primar Dumitru Constantin,Mălin Cristache,Karmen Micu și Cristian Lucacevschi au oferit momente muzicale pline de emoție și sensibilitate.

În cadrul evenimentului,doamna Daniela Bardan,directorul bibliotecii „I.A. Basarabescu” din Giurgiu a lansat revista „Bibliotecarii”.

Expozitia „Străluciri Vegetale” nu doar a iluminat cultura noastră locală, dar a și contribuit la consolidarea legăturilor comunitare și promovarea talentului artistic din regiune.

Mulțumim doamnei Mirela Gruita,doamnei Elena Cioclu,tuturor celor prezenți la acest minunat eveniment,și nu în ultimul rând multumim parintelui staret Benedict pentru găzduire.
Continuăm să ne mândrim cu bogăția culturală a comunei noastre, iar astfel de manifestări rămân pietre de temelie pentru viitorul nostru cultural.

#FloreștiStoenești #CulturăLocală #StrăluciriVegetale

Sursa- pagina Primăriei Florești Stoenești

Postari asemanatoare

Zece străzi și două parcări pavate în Florești Stoenești

DanaD

Școli noi în satele Florești și Palanca, renovare generală a școlii de la Stoenești

DanaD

Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, scurt bilanț

DanaD

Lasa un comentariu