InfoGiurgiu
Săbăreni

Întâlnire de lucru între Primăria Săbăreni și oficialitățile orașului Ivanovo din Republica Bulgaria

Marți 27 iunie 2023 la sediul Primăriei comunei Săbăreni a avut loc întâlnirea dintre oficialitățile comunei Săbăreni și oficialitățile orașului Ivanovo din Republica Bulgaria, localități înfrățite din anul 2012.

A fost o primă întâlnire de lucru împreună cu consultanții celor două localități pentru a stabili procedurile de accesare a fondurilor Europene prin PROGRAMUL Interreg VI-A România-Bulgaria.

La această întălnire a participat și președintele Consiliului Județean Giurgiu d-l Dumitru Beianu. După stabilirea priorităților fiecarei localitați se vor stabili documentațiile în vederea depunerii proiectelor pentru operațiuni conform PO 2 o regiune mai verde: – Obiectivul specific 2.4.

Promovarea adaptării la schimbările climatice și a prevenirii riscurilor de dezastre, a rezilienței, luând în considerare abordările bazate pe ecosistem – adaptarea la schimbările climatice – Obiectivul specific 2.7. Îmbunătățirea protecției și conservării naturii, a biodiversității și a infrastructurii verzi, inclusiv în zonele urbane, și reducerea tuturor formelor de poluare .

Depunerea proiectelor se va face până în luna septembrie 2023 Ghidul solicitat poate fi consultat pe site-ul primăriei Săbăreni.

Postari asemanatoare

Spectacol de colinde la Săbăreni

DanaD

Comunicat de presă Primăria Săbăreni

DanaD

Proiectul pentru comunele Săbăreni și Cosoba începe să prindă contur

DanaD

Lasa un comentariu