InfoGiurgiu
Partidul Național LIberal

Mai mult siguranta rutiera

HeliPol, noul proiect al MAI prezentat în ședința de guvern de astăzi de ministrul Cătălin Predoiu, va aduce României mai multă siguranță rutieră. Proiectul presupune achiziționarea a patru elicoptere de monitorizare a traficului, a mai multor autospeciale și motociclete, dar și dezvoltarea infrastructurii de comunicații. De asemenea, poliția rutieră va fi dotată cu mai multe etilometre și echipamente care depistează substanțele psiho-active.

”Absorbim fonduri europene pentru ca Poliția Română să fie bine echipată. HeliPol înseamnă mai multă siguranță în trafic pentru cetățeni. 85% din programul de aproximativ 460 mil. lei este finanțare europeană. Cer Poliției Române continuarea măsurilor pentru creșterea calității actului polițienesc și eforturi continue pentru creșterea siguranței în trafic, parte a siguranței generale a cetățenilor”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

România are nevoie urgentă de o îmbunătățire a siguranței rutiere, fiind una dintre țările europene cu cel mai mare risc de accidente grave. În țara noastră, își pierd anual viața peste 1.700 de persoane, iar alte 8.200 sunt rănite grav. Principalele cauze sunt: indisciplina pietonală (21%), viteza excesivă (19%) și neacordarea priorității de trecere (17%).

Postari asemanatoare

𝐏𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚ț𝐢𝐢 ș𝐢 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐮 î𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛ă𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢 ș𝐢 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐫

DanaD

Fonduri europene pentru fermierii români

DanaD

Pensii mai mari pentru români

DanaD

Lasa un comentariu