Consiliul Judetean GiurgiuDan MotreanuStiri Giurgiu

Fonduri UE și naționale pentru achiziția de microbuze electrice

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, anunță pe contul de socializare că România achiziționează microbuze electrice destinate transportului elevilor. De altfel, Consiliul Județean Giurgiu a obținut 35 de milioane de euro pentru achiziția a 26 de microbuze electrice cât și a stațiilor de încărcare aferente.

România folosește fonduri UE și naționale pentru achiziția de microbuze electrice destinate transportului elevilor.

Consiliul Județean Giurgiu a obținut o finanțare de 35 de milioane de euro pentru achiziția a 26 de microbuze electrice și a stațiilor de încărcare aferente. Banii vor proveni din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) prin intermediul unui program coordonat de Ministerul Educației. La nivel național, au fost aprobate proiecte în valoare de 250 de milioane de euro.

 

Ministerul Mediului a lansat programul ”Microbuze electrice pentru elevi”, cu un buget de 300 de milioane de lei, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu. Consiliile județene pot depune cereri de finanțare pentru microbuze electrice și stații de încărcare. În funcție de numărul de elevi, finanțarea va fi de maximum 25 de milioane de lei pentru un județ.

Postari asemanatoare

401 mii lei pentru însoțitorii persoanelor cu dizabilități la Florești Stoenești

DanaD

Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor

DanaD

Mecanismul de stimulare a talentelor

DanaD

Lasa un comentariu