InfoGiurgiu
Consiliul Judetean Giurgiu

Vineri, 07 iulie 2023, Gala Excelenței în Educație

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu: „Gala Excelenței în Educație ediția a IV-a, eveniment cu 249 de premianți, 142.000 de lei premii acordate.
Dincolo de cuvinte de apreciere, în susținerea proiectelor de investiții (campus profesional, centru de excelență, dotări pentru școli, microbuze electrice pentru elevi), atmosfera și aprecierea, aplauzele și veselia au fost ingredientele unui spectacol dedicat copiilor din județul Giurgiu, încurajați și școliți să fie buni și bine pregătiț în viață! Felicitări și recunoștință premianților și organizatorilor!”
Vicepreședintele Consiliului Județean, Elisabeta Mihalcea: „Un sistem educațional solid este cheia pentru formarea unei societăți echitabile si prospere. Educația ne oferă intrumentele necesare pentru a ne realiza potențialul, indiferent de originea socială, de gen sau de alte categorii. Prin educație, se elimină inegalitățile si se oferă tuturor șanse egale de a-și urma visurile și de a-și atinge obiectivele. Educația este fundamentul unei societăți sănătoase, al unui viitor cu multe oportunitați si, cum spunea Nelson Mandela, cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea.”

Postari asemanatoare

Consiliul Județean Giurgiu beneficiază de o alocare de 30,7 milioane de lei

DanaD

Fonduri UE și naționale pentru achiziția de microbuze electrice

DanaD

Copii și tineri, preocupați de pericolul dependenței dar și a afecțiunilor generate de consumul de droguri

DanaD

Lasa un comentariu